Musamaja

Pianotunteja ja elävää musiikkia juhliin

Pianisti, trubaduuri, duo, trio, bändi... Musamajan kautta saat laadukkaat musiikkiesitykset kotisi tai yrityksesi juhliin. Muusikkomme suunnittelevat kanssasi toiveidesi mukaisen musiikkipaketin huomioiden tilaisuuden luonteen, olipa kysymyksessä sitten häät, ristiäiset, pikkujoulut tai asiakastilaisuus. Osa kokoonpanoistamme on esitelty alla.

Yhteydenotot:

musiikkiohjelma(at)musamaja.fi

p. 050 5432 888


Boyz´n´Lara (akustinen bilebändi)

Akustinen poppoo, jonka kokoonpanossa on laulu, kitara, sello ja cajon-rumpu. Ohjelmistosta löytyy poppia, rockia ja iskelmää eri vuosikymmeniltä. Boyz´n´Lara tulkitsee suurella sydämellä niin tunnelmalliset balladit kuin menevämmät kappaleetkin. Bändi rakentaa aina ohjelman toiveidenne tai tilaisuuden luonteen mukaan. Kokoonpano on mahdollista tilata triona tai kvartettina. Boyz´n´Lara on ilostuttanut ja tanssittanut juhlakansaa jo usean vuoden ajan lukuisissa häissä, yritystilaisuuksissa ja ravintoloissa.

Duo Fantasos (viihde, klassinen)

Ihastuttava sello-piano-duo, joka taipuu sulavasti tunnelmasta toiseen. Ohjelmistosta löytyy kevyttä klassista, operettia, jazzahtavia rytmejä, ikivihreitä, rakastetuimpia elokuvasävelmiä, poppiakin. Tunnelmallinen musiikki sopii loistavasti taustalle tai ohjelmanumeroksi yritystilaisuuksiin ja kodin juhliin. 

Duo Grazioso (viihde, klassinen)

Viulu-piano-duon elegantti esiintyminen luo tunnelmaa juhlaan kuin juhlaan. Duo taipuu niin taustamusiikkiin kuin ohjelmanumeroihin häistä pikkujouluihin ja asiakastilaisuuksiin. Keväästä 2013 duo on ilahduttanut musisoinnillaan useissa palvelukeskuksissa ja hoivakodeissa erilaisiin teemoihin rakennetuilla ohjelmakokonaisuuksilla.

Meritähti-trio (klassinen, viihde)

Metropolian musiikkilinjalla tutustuneet muusikot aloittivat yhteistyön syksyllä 2010 ja niin muodostui Meritähti-trio, jonka soittimina on viulu, sello ja piano. Trion ohjelmistossa on klassisen musiikin helmiä eri aikakausilta, elokuvasävelmiä, argentiinalaista tangoa, evergreenejä, viihdemusiikkia; mitä vain toivotaan. Kamarimusiikki sopii loistavasti taustamusiikiksi illallisille, coctailtilaisuuksiin tai hääjuhlaan ja ohjelmanumeroksi voit tilata muutaman kappaleen esityksen tai vaikka kokonaisen konsertin.